Supervisie

Ik ben geregistreerd supervisor bij de Nederlandse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie (NVPP) en sta ook geregistreerd in het supervisorenregister van de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP). Bij de NVP ben ik ook geregistreerd als leersupervisor.

Psychologen, psychotherapeuten, verpleegkundig specialisten en psychiaters (in opleiding) kunnen bij mij in (leer)supervisie komen over een inzichtgevende, psychodynamische of psychoanalytische psychotherapie.

Supervisie kan desgewenst ook online plaatsvinden.

 

KOSTEN

Voor een individuele (leer)supervisie vraag ik 120 euro per sessie van 45 minuten, 150 euro per sessie van 60 minuten en 215 euro per sessie van 90 minuten.

Voor groepssupervisie van twee personen vraag ik 180 euro voor 60 minuten en 250 euro voor 90 minuten.

Voor groepssupervisie van drie personen vraag ik 250 euro voor 60 minuten en 315 euro voor 90 minuten.

Deze bedragen zijn inclusief voorbereiding en rapportage en zijn vrijgesteld van BTW.

Desgewenst kun je de factuur naar je opleidingsinstituut laten sturen.

 

Leertherapie

Psychologen, psychotherapeuten, verpleegkundig specialisten en psychiaters (in opleiding) kunnen bij mij terecht voor leertherapie.Ik zal je opleidingsinstituut geen inhoudelijke informatie over het verloop van de leertherapie verschaffen. Ik sta als leertherapeut geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie (NVPP) en de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP)

 

Kosten

Voor leertherapie vraag ik 120 euro per sessie van 45 minuten, 150 euro per sessie van 60 minuten en 215 euro per sessie van 90 minuten.

Deze bedragen zijn inclusief voorbereiding en rapportage en zijn vrijgesteld van BTW.

Desgewenst kun je de factuur naar je opleidingsinstituut laten sturen.